Yangın Kapısı İstanbul Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Merhaba, Eksik sandık yangın baplarımıza ilişik çizim detaylarını adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Ihtiramlarımızla

Adida en nitelikli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite üretimlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Bir dahaki sefere tefsir yaptığımda kullanılmak üzere kademı, elektronik posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Siz bile yangın bapsı fiyatları için marifet örtmek bâtınin sayfanın altında kâin formu doldurarak değerlendirme bırakabilirsiniz.

1 mm yahut elan sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına gereğince çok elan âlâ ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabilinden bedelı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 2500 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yanı teselsül otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapları camlı olur.

Otomatik kapatıcılar: Yangın kapısı kapatıcılarımız, kullanılmadıkları zamanlarda kapıları kapalı konumda sara yangın ve dumanın yayılmasını önleyen tutarlı ve otomatik bir kapanma mekanizmasını garanti paha. 

Bir dahaki sefere tefsir yaptığımda kullanılmak üzere etapı, elektronik posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın merdiveni yangın kapısı standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni yapım buyurmak ve montajını yapıp etmek binaların yangından korunması bâtınin elzemdir.

Tasavvur olarak çeşitleme göstermekle omuz omuza hissedar özellikleri, dayanıklı ve ciddi yapıda olmalarıdır. ölçün iç baplara nazaran farklı bir yararlanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Bütün yangın kasası ve kanatları mualla lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında yapılabilecek sıva onarımı ve boya Yangın Merdiveni Kapısı davranışleri cihetiyle kapılar dokunca görmez.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Malik oldukları özellikleri ile iç Yangın Merdiveni Kapısı kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları dayanıklılık ile aksiyonlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının yerı dizi son ayar farklı eder skalasına sahiptir.

Report this wiki page